Dossier De hielprik Archieven - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

De hielprik: wat 6 druppels bloed zeggen over de gezondheid van een kind

Van Biotinidase deficiëntie, Maple syrup urine disease en Medium-chain acyl CoA dehydrogenase deficiëntie tot Adrenogenitaal syndroom, Congenitale hypothyreoidie en Sikkelcelziekte – de hielprik spoort 19 aandoeningen op met 6 druppels bloed.

Thema's

Thema's

 

Bekijk ook eens onze thema’s, met een overzicht van cahiers, dossiers en lesmaterialen die hierop aansluiten. 

 

Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in