Contact - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Geef uw e-mailadres op

Oeps er ging iets mis! Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.

  • Door het invullen van uw e-mailadres, schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.
  • Download dit cahier

Contact opnemen

Biowetenschappen en Maatschappij
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag

KvK nummer: 41151171

Privacyverklaring

+31 (0)70 515 03 09
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Het gebouw van ZonMw staat tegenover treinstation Laan van Nieuw Oost-Indië (“Laan van NOI”). Tram 2, 3, 4 en Metro E (richting Slinge) stoppen op Laan van NOI.

Auto

Na binnenkomst Den Haag via de A12 (Utrechtsebaan) afslag Bezuidenhout-Mariahoeve (afrit 3). Bij de verkeerslichten rechtsaf en dan rechtdoor over de Schenkkade. De tweede grote weg die u kruist is de Laan van Nieuw Oost-Indië. U ziet ons gebouw daar rechts aan de overkant van de kruising. U bereikt de parkeergarage via de achterkant van het gebouw aan de Anna van Saksenlaan. De parkeergarage is toegankelijk voor bezoekers maar op drukke werkdagen snel vol.

Vanuit Amsterdam/Leiden via A44/N44 ANWB-borden Den Haag aanhouden. In Den Haag richting Voorburg-Leidschendam volgen. Op de Laan van Nieuw Oost-Indië vindt u vóór de spoorbrug aan uw linkerhand het gebouw van ZonMw. U bereikt de parkeergarage via de achterkant van het gebouw aan de Anna van Saksenlaan. De parkeergarage is toegankelijk voor bezoekers maar op drukke werkdagen snel vol.

Fietsenstalling

Fietsers kunnen in de parkeergarage onder het gebouw, via de ingang aan de Anna van Saksenlaan, hun fiets stallen.

Mogelijkheid om te betalen met een factuur

De publicaties van de stichting zijn te koop via onze website. Bij het afrekenen kunt u betalen met iDeal. Voor zakelijke bestellingen kunt u ook een factuur toegestuurd krijgen. Stuur in dat geval uw bestelling naar bestellingen@biomaatschappij.nl.