Voor vragen over de cahiers kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Adres

Stichting BWM is gevestigd in het gebouw van ZonMw in Den Haag.

Stichting Biowetenschappen en Maatschappij
Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag
telefoon +31 (0)70 34 95 402
e-mail info@biomaatschappij.nl

Mogelijkheid om te betalen met een factuur

De publicaties van de stichting zijn te koop via onze website. Bij het afrekenen kunt u betalen met iDeal. Voor zakelijke bestellingen kunt u ook een factuur toegestuurd krijgen. Stuur in dat geval uw bestelling naarbestellingen@biomaatschappij.nl.

Bankrekening en BIC-code

Het rekeningnummer (IBAN) voor abonnementen en bestellingen is NL32INGB0006405809 t.n.v. Biowetenschappen en Maatschappij. De BIC-code is INGBNL2A.

ANBI-status

Stichting Biowetenschappen en Maatschappij is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Het fiscaal nummer van de stichting is 0041.69.529.

Routebeschrijving – openbaar vervoer

Het gebouw van ZonMW staat tegenover treinstation Laan van Nieuw Oost-Indië (“Laan van NOI”). Tram 2, 3, 4 en Metro E (richting Slinge) stoppen op Laan van NOI.

Routebeschrijving – met de auto
Vanuit Rotterdam: A13, A4, A12
Vanuit Amsterdam: A4, A12
Vanuit Utrecht: A12

Na binnenkomst Den Haag via de A12 (Utrechtsebaan) afslag Bezuidenhout-Mariahoeve (afrit 3). Bij de verkeerslichten rechtsaf en dan rechtdoor over de Schenkkade. De tweede grote weg die u kruist is de Laan van Nieuw Oost-Indië. U ziet ons gebouw daar rechts aan de overkant van de kruising. U bereikt de parkeergarage via de achterkant van het gebouw aan de Anna van Saksenlaan. De parkeergarage is toegankelijk voor bezoekers maar op drukke werkdagen snel vol.

Vanuit Amsterdam/Leiden via A44/N44 ANWB-borden Den Haag aanhouden. In Den Haag richting Voorburg-Leidschendam volgen. Op de Laan van Nieuw Oost-Indië vindt u vóór de spoorbrug aan uw linkerhand het gebouw van ZonMW. U bereikt de parkeergarage via de achterkant van het gebouw aan de Anna van Saksenlaan. De parkeergarage is toegankelijk voor bezoekers maar op drukke werkdagen snel vol.

Fietsenstalling

Fietsers kunnen in de parkeergarage onder het gebouw, via de ingang aan de Anna van Saksenlaan, hun fiets stallen.