Boekpresentatie en debat over stikstof - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Boekpresentatie en debat over stikstof

Op 15 november presenteren we het boek Stikstof. De sluipende effecten op natuur en gezondheid! De stikstofcrisis raakt iedereen en juist daarom organiseren we een live debat in Den Haag.

Auteurs Wim de Vries en Jan Willem Erisman zullen een voorproefje geven van de inhoud van het boek, waarna we de discussie aangaan met een panel en het publiek. Het panel zal  bestaan uit Johan Vollenbroek, voorzitter van Mobilisation for the Environment, Sjaak van der Tak, voorzitter LTO Nederland, Marjolein Demmers, directeur Natuur en Milieu, Peter Drenth, gedeputeerde van de Provincie Gelderland, Derk Boswijk, CDA-kamerlid en Kirsten Haanraads, hoofd Public Affairs, WWF-NL. Voormalig minister van Landbouw Cees Veerman zal de middag openen en het eerste boek in ontvangst nemen.

 

Terug naar overzicht

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in
Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement