Aankondiging paperback Stikstof - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Aankondiging paperback Stikstof

Op 15 november komt het boek Stikstof. De sluipende effecten op natuur en gezondheid uit. We ademen het molecuul stikstof in en uit bij elke ademteug. Toch horen we vooral over ons probleem met stikstof, of eigenlijk stikstofverbindingen.

Twee jaar geleden begon de stikstofcrisis.  De bouw van huizen lag stil, het verkeer moest inhouden en boeren kregen de wacht aangezegd. Na twee jaar wordt er nog altijd flink gedebatteerd over het probleem én de oplossingen.

Het probleem en de aanpak
In Stikstof. De sluipende effecten op natuur en gezondheid vertellen meer dan twintig wetenschappers over het ontstaan van het probleem en de effecten op natuur, gezondheid, waterkwaliteit en klimaat. Het boek gaat daarnaast in op de mogelijke aanpak van het stikstofprobleem.

Publicatie
De paperback is vanaf 15 november te koop via onze webshop voor €12,50. Of neem een jaarabonnement, ontvang alle publicaties van BWM en bespaar op de verkoopprijs in de winkel!

Benieuwd naar het boek? Lees alvast een voorproefje in het online dossier over stikstof.

Terug naar overzicht
Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in