Nieuw: paperback Lymeziekte - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuw: paperback Lymeziekte

 

Het is de Week van de Teek! Vandaag publiceren wij de paperback Lymeziekte, over teken, tekenbeten en tekenbeetziekten.

In dit boek is de meest actuele kennis over teken en Lyme verzameld. Zowel de medische aspecten, als de biologie en ecologische aspecten van de teek en zijn gastheren. Toponderzoekers op het gebied van teken en Lyme beantwoorden de meest voorkomende vragen en geven inzicht in actueel onderzoek.

Bestel de paperback nu in de webshop voor €12,50. Alle boeken van BWM ontvangen? Neem dan een jaarabonnement.

Dossier Ziekte van Lyme
In het dossier Ziekte van Lyme vind je korte, actuele artikelen over de teken, tekenbeten, Lyme en andere tekenbeetziekten. Ook staan er een aantal verkorte artikelen uit de paperback Ziekte van Lyme.

 

 

 

Terug naar overzicht
Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in