Dossier Slaap online - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Dossier Slaap online

Nieuwe dossier Slaap al gezien? Het dossier bevat diverse artikelen over onder andere hoe goed Nederland slaapt, slapeloosheid, verschoven slaap door nachtdiensten.

Daarnaast geven we ook slaaptips op basis van de wetenschap! Bekijk het online dossier hier.

Publicatie cahier Slaap
Op 19 maart, de internationale dag van de slaap, publiceren we het cahier Slaap. Vanaf dat moment is het cahier verkrijgbaar (in print en online) via onze webshop. Houd de website in de gaten!

 

Terug naar overzicht
Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in