Paperback Vaccins reserveren-8 - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Geef uw e-mailadres op

Oeps er ging iets mis! Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.

  • Door het invullen van uw e-mailadres, schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.
  • Download dit cahier

Reserveer de paperback Vaccins

Op 21 mei publiceert Stichting Biowetenschappen en Maatschappij de paperback Vaccins – Prikkelende stof. Reserveer nu alvast een gratis persoonlijk exemplaar!

Over de paperback
Vaccins zijn niet meer weg te denken in de preventieve geneeskunde: vaccins voorkomen tal van infectieziekten onder mens en dier. Ze doen dit door het afweersysteem voor te bereiden om een binnendringende ziekteverwekker sneller te herkennen en uit te schakelen, om zo ziekte te voorkomen. Sommige vaccins zijn zo succesvol dat bepaalde ziekteverwekkers nauwelijks nog rondgaan. Andere ziekteverwekkers kunnen zich dankzij aanpassing en het dicht op elkaar leven van mens en dier toch handhaven, ondanks vaccinatie. Beide scenario’s roepen vragen op over de nut en noodzaak van vaccinatie. De coronapandemie onderstreepte nog eens dat vaccininnovaties hard nodig zijn in onze constante strijd met (nieuwe) ziekteverwekkers maar riep ook vragen over vaccineren op. Tegen welke infectieziekten (bij mens en dier) zijn er vaccins, hoe werken ze en wat mogen we van ze verwachten? Missen we nog vaccins en willen we wel tegen elke (nieuwe) infectieziekte een prik? Welke verantwoordelijkheid heeft de overheid, en welke hebben burgers? Wat betekenen vaccins precies voor mens, dier en maatschappij? Om kennis over feiten (en fictie) van vaccins te verhogen voor geïnteresseerden brengt de Stichting Biowetenschappen en Maatschappij op 21 mei 2024 de paperback ‘Vaccins’ uit. De paperback wordt via de webshop van de stichting en de reguliere boekenwinkel voor €15,- per stuk verkocht.

Bestel je gratis exemplaar
Geïnteresseerd in het boek? We kunnen een (beperkt) aantal boeken gratis verstrekken! Reserveer nu alvast een gratis persoonlijk exemplaar, inclusief verzendkosten. Vul de gegevens hieronder in. Rond 21 mei verzenden we het exemplaar. Let op: reserveren betekent niet automatisch dat u ook een exemplaar krijgt.  Mocht dat niet zo zijn, dan ontvangt u daarover rond 21 mei een bericht. De boeken zijn dan voor de reguliere prijs te kopen via de webshop van de Stichting en boekwinkels.

 

Aanmelden voor exemplaar Vaccins [formulier 8]

Ik ontvang graag één exemplaar van de paperback Vaccins(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)