Paperback Vaccins reserveren-4 - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Geef uw e-mailadres op

Oeps er ging iets mis! Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.

  • Door het invullen van uw e-mailadres, schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.
  • Download dit cahier

Reserveer de paperback Vaccins

Op 21 mei publiceerde Stichting Biowetenschappen en Maatschappij de paperback “Vaccins – Prikkelende stof.” Reserveer nu een gratis persoonlijk exemplaar!

Over de paperback
Vaccins zijn niet meer weg te denken in de preventieve geneeskunde: vaccins voorkomen tal van infectieziekten onder mens en dier. Ze doen dit door het afweersysteem voor te bereiden om een binnendringende ziekteverwekker sneller te herkennen en uit te schakelen, om zo ziekte te voorkomen. Sommige vaccins zijn zo succesvol dat bepaalde ziekteverwekkers nauwelijks nog rondgaan. Andere ziekteverwekkers kunnen zich dankzij aanpassing en het dicht op elkaar leven van mens en dier toch handhaven, ondanks vaccinatie.

Beide scenario’s roepen vragen op over de nut en noodzaak van vaccinatie. De coronapandemie onderstreepte nog eens dat vaccininnovaties hard nodig zijn in onze constante strijd met (nieuwe) ziekteverwekkers maar riep ook vragen over vaccineren op. Tegen welke infectieziekten (bij mens en dier) zijn er vaccins, hoe werken ze en wat mogen we van ze verwachten? Missen we nog vaccins en willen we wel tegen elke (nieuwe) infectieziekte een prik? Welke verantwoordelijkheid heeft de overheid, en welke hebben burgers? Wat betekenen vaccins precies voor mens, dier en maatschappij?

Om kennis over feiten (en fictie) van vaccins te verhogen voor geïnteresseerden publiceert de Stichting Biowetenschappen en Maatschappij de paperback “Vaccins – Prikkelende stof.” De paperback wordt via de webshop van de stichting en de lokale boekwinkel voor €15,- per stuk verkocht.

Bestel uw gratis exemplaar
Geïnteresseerd in het boek? We kunnen een (beperkt) aantal boeken gratis verstrekken! Reserveer daarvoor nu een gratis persoonlijk exemplaar, inclusief verzendkosten. Vul daarvoor hieronder uw gegevens in. In de loop van juni verzenden we het exemplaar. Let op: reserveren betekent niet automatisch dat u ook een exemplaar krijgt. Mocht dat helaas niet zo zijn, dan ontvangt u daarover een e-mail. Het boek is altijd voor de reguliere prijs te koop via onze webshop en de lokale boekwinkel.

 

Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in