Scholierenproject over De zon - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Scholierenproject over De zon

De afgelopen tijd hebben leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de Dr. Schaepmanschool gewerkt aan een project over de zon. Voor het project maakten leerlingen lapbooks, een boek met één onderwerp dat door een leerling is gemaakt. Een lapbook bestaat doorgaans uit een kartonnen map, met daarin gelijmde stukjes gevouwen papier met informatie.

De leerlingen hebben in twee of drietallen vier weken lang gewerkt aan deze lapbooks. Hiervoor hebben ze gebruik gemaakt van het BWM cahier De zon, boeken en internet.

Hieronder een aantal resultaten van de lapbooks:

Cahier De zon
In het cahier De zon, dat op 21 juni verschenen is, gaan we in op deze bijzonder ster. Download of bestel het cahier hier of lees het overzichtsartikel over het cahier.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Meer informatie

De zon
21 juni 2021
De zon
De zon is ons bekendste en belangrijkste hemellichaam. Deze ster staat centraal in dit cahier.
Auteurs
Jannes van Everdingen
Rob van Dorland
en meer
Cahier
Artikel
De zon: bron van leven, energie en zorg
De zon is ons bekendste en belangrijkste hemellichaam, de bron van alle licht en warmte op aarde. Een korte verkenning van deze kolossale gloeiende bol.
Lees het artikel
Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in