Panelleden gezocht! - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Panelleden gezocht!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die input willen leveren op de inhoud van onze toekomstige boeken en online uitgaven. Deze panelleden komen drie tot zes keer per jaar bij elkaar (fysiek en/of online) en leveren een actieve bijdrage aan de boeken.

Wat is het doel?
BWM is aan het vernieuwen. Voorheen werden onze uitgaven samengesteld door onderzoekers en andere experts. Hoewel wij ons best doen om de onderwerpen te laten aansluiten op de interesses van onze lezers, zijn wij hier niet zeker van. Dit willen we aanpakken. We vinden het belangrijk dat we onze lezers betrekken in het ontwikkelen van onze boeken zodat de uitgaven beter aansluiten op de wensen en interesses van de lezers. Met een panel willen we de eerste stappen hierin gaan zetten.

Het eerste onderwerp waar we direct mee starten is het onderwerp Vaccins.

Drie tot zes keer per jaar je input leveren op de inhoud van de boeken (fysiek samen met de andere panelleden, online of via een enquête). Het gaat hierbij om input leveren op de voorgestelde thema’s van de boeken, input op de inhoud en/of de evaluatie van de boeken.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een waardevolle bijdrage aan onze boeken, krijg je een gratis jaarabonnement bij BWM. Ook ben je uitgenodigd voor alle boekpresentaties en andere activiteiten georganiseerd vanuit de stichting.

We zijn op zoek naar een zo divers mogelijk panel, dus iedereen met interesse in de biowetenschappen die zich wil en kan inzetten is welkom!

Je kunt je hieronder aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Formulier panellid BWM

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Terug naar overzicht