Cahier ‘Het geneesmiddel’ - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Cahier ‘Het geneesmiddel’

Stichting Biowetenschappen en Maatschappij publiceert het vierde cahier van 2013: ‘Het geneesmiddel: de wonderlijke wereld achter medicijnen’.

Geneesmiddelen hebben ons leven enorm verbeterd en verlengd. Dat komt mede doordat hun veiligheid en werkzaamheid aan strenge regels zijn gebonden. Want medicijnen zijn geen snoepjes en lang niet bij elke patiënt wegen de voordelen van een geneesmiddel op tegen de nadelen. Dit cahier biedt een kijkje in die wonderlijke wereld achter het medicijn en laat zien wat er bij komt kijken om deze draaiende te houden en niet te laten doordraaien. Dit cahier laat ook zien wat er nodig is om te voorkomen dat het farmaceutische systeem vastloopt of ontspoort. Om ook in de nabije toekomst een optimale bereikbaarheid van werkzame en veilige geneesmiddelen voor iedereen te garanderen.

Het cahier is voor € 7,50 te bestellen in onze webwinkel, en de PDF is gratis te downloaden.

Terug naar overzicht

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in