Bericht van het bestuur n.a.v. overlijden Prins Friso - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

Bericht van het bestuur n.a.v. overlijden Prins Friso

Het bericht dat Prins Friso is overleden heeft bij het bestuur van de Stichting Biowetenschappen en Maatschappij gevoelens van grote triestheid en verslagenheid teweeg gebracht.

Vanaf 2006 heeft Prins Friso als vicevoorzitter zitting gehad in het bestuur van de Stichting. Vanuit zijn brede belangstelling voor de wetenschap was hij bijzonder betrokken bij de doelstellingen van de Stichting, aan de wieg waarvan zowel Prinses Beatrix als Prins Claus hebben gestaan. Als bestuur hebben wij jarenlang mogen profiteren van zijn grote deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering en van zijn intelligentie en creativiteit. Wij weten dat zijn grote betrokkenheid bij de Stichting mede bepaald werd door het gevoel dat hij zo het werk, ooit door zijn ouders geïnitieerd, voortzette. Wij zijn Prins Friso voor zijn inbreng, betrokkenheid en voor zijn plezierige persoonlijk optreden in het bestuur blijvend bijzonder erkentelijk.

Terug naar overzicht

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in