Agenda

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

november 2019

Jubileumsymposium 50 jaar stichting Biowetenschappen en Maatschappij

8 november @ 14:00 - 17:00
Rijksmuseum Boerhaave, Lange St. Agnietenstraat 10
Leiden, 2312 WC Nederland
+ Google Maps

Op 8 november viert stichting Biowetenschappen en Maatschappij haar 50-jarig jubileum met een symposium in Rijksmuseum Boerhaave. Dit evenement is alleen voor genodigden.

Meer weten »

Publicatie jubileumcahier

12 november @ 08:00 - 17:00

Op dinsdag 12 november publiceren wij een speciaal jubileumcahier ter ere van het 50-jarig bestaan van stichting Biowetenschappen en Maatschappij. Hoe was 50 jaar geleden de relatie tussen wetenschap en maatschappij? Wat zijn de grote ontwikkelingen geweest, en welke gaan nog komen? In deze bijzondere editie geven we door middel van dubbelinterviews een kijkje in 10 hoofdthema's in de levenswetenschappen. Het cahier wordt naar alle abonnees verstuurd en zal ook los via onze webshop verkrijgbaar zijn.

Meer weten »

december 2019

Tinbergenlezing

10 december @ 19:00 - 21:00
Gorlaeuslaboratorium, Leiden Leiden, Nederland + Google Maps

Op dinsdag 10 december organiseert stichting Biowetenschappen en Maatschappij samen met de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden een publiekslezing over medicijnen van de toekomst. De lezing is gratis en voor iedereen toegankelijk. Alle aanwezigen krijgen het jubileumcahier van de stichting uitgereikt. Binnenkort volgt hier meer informatie.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen