Agenda

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2018

Publicatie tweede cahier 2018: de waarde van afvalwater

juni 5

Het tweede cahier van 2018 gaat over waterzuivering en de waarde van afvalwater. Hoe wordt afvalwater gezuiverd en welke biologische processen worden daarvoor gebruikt? Hoe kun je afvalwater gebruiken als grondstof? Dit cahier wordt gepubliceerd op 5 juni 2018. Wil je een seintje krijgen als het cahier beschikbaar is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Meer weten »
september 2018

Publicatie derde cahier 2018: het immuunsysteem

september 4

In samenwerking met het Europees Congres voor Immunologie 2018 publiceert BWM in september 2018 een cahier over het immuunsysteem. Hoe werkt je immuunsysteem, waarom is het zo belangrijk, en welke nieuwe wetenschappelijke kennis is er over het gezonde en het zieke immuunsysteem?

Meer weten »
december 2018

Publicatie vierde cahier 2018: Natuurbeheer

december 4

Op 4 december publiceren we ons vierde cahier van 2018, over natuurbeheer. Moeten we dieren beschermen of moeten we natuur beschermen? En als we natuur zouden moeten beschermen, hoe doen we dat dan het beste; door de natuur zo veel mogelijk haar eigen gang te laten gaan, of ontkomen we er niet aan om in een overvol land te ‘beheren’? Dat laatste staat voor critici gelijk aan tuinieren. Het ‘systeemdenken’ in natuurbeheer is aan een sterke opmars bezig, maar niet…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen