Lesmateriaal Kanker - Biowetenschappen & Maatschappij

Geen producten in de winkelwagen.

21 april 2016
normaal verdiepend

Lesmateriaal Kanker

In twee tot drie lessen verdiepen de leerlingen zich in het onderwerp kanker aan de hand van het cahier ‘Kanker – de nieuwe aanpak’ van stichting Biowetenschappen en Maatschappij. In een expertsysteem-opdracht kiezen de leerlingen een medisch specialisme en passen ze hun kennis in een team toe op een casus.

 

Kanker

Cahier

Dit lespakket maakt gebruik van het cahier ‘Kanker – de nieuwe aanpak’.  Download het cahier gratis vanaf onze website.

Bekijk het cahier

Docentenhandleiding

Bij deze lessenserie hoort een docentenhandleiding. Stuur een mail naar ons en ontvang de docentenhandleiding in je inbox.

Stuur een email

Over de auteurs:

Het lesmateriaal werd ontwikkeld door De Praktijk. Aan het cahier Kanker werkten vooraanstaande wetenschappers mee die expert zijn op het gebied van dit thema.

 

Prof. dr. D.W. van Bekkum
Bestuurslid stichting Biowetenschappen en Maatschappij en van 1977 tot 1997 directeur van het Integraal Kanker Centrum Rotterdam
Prof. dr. P.M. Hoogerbrugge
Kinderarts en hoogleraar Kinderoncolologie in Nijmegen
Dr. V.J. de Ru
Radiotherapeut en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Oncologie
Liesbeth Koenen
Tekstredactie
Thema's

Thema's

Bekijk ook eens onze andere thema’s met een overzicht van alle cahiers, dossiers en lesmaterialen die aansluiten op een thema.

Nooit meer iets missen?

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, dossiers en lesmaterialen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je maandelijks een overzicht van alle nieuwe content.

Schrijf je in
Abonnement

Mis nooit meer een publicatie

Met een jaarabonnement mis je niets meer! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de biowetenschappen? Neem dan een abonnement! Hiermee ontvang je een korting van 40% ten opzichte van de prijs in de webwinkel. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een abonnement. Het abonnement gaat in per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Je kunt te allen tijde opzeggen, waarna je alleen nog de cahiers ontvangt die je hebt betaald.

Jaarabonnement
Drie keer per jaar krijg je onze boeken automatisch thuisgestuurd. Zo bespaar je flink op de losse verkoopprijs en blijf je altijd op de hoogte.
Bekijk abonnement