Agenda

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

december 2017

Publicatie cahier vierde kwartaal 2017

december 5

Het vierde cahier van 2017 gaat over schimmels. Schimmels spelen een veelzijdige rol in de natuur en ook de maatschappelijke belangstelling voor schimmels is groeiende. We gebruiken schimmels traditioneel als voedsel, bij voedselbereiding en bij de productie van antibiotica, enzymen en metabolieten. Daarnaast herbergen ze een groot potentieel aan medicijnen en kunnen in de toekomst materialen leveren die gebruikt kunnen worden in de bouw, als textiel of als verpakking. Lees in dit cahier de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen rondom schimmels.

Meer weten »
maart 2018

Publicatie eerste cahier 2018: De hielprik

20 maart 2018

Het eerste cahier van 2018 gaat over de hielprik: welke erfelijke ziektes worden nu door de hielprik gediagnosticeerd, wat zijn erfelijke metabole ziektes, en wat zijn de nieuwste behandelingen voor deze ziektes? Dit cahier wordt gepubliceerd op 20 maart 2018. Wil je een seintje krijgen als het cahier beschikbaar is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Meer weten »
juni 2018

Publicatie tweede cahier 2018: de waarde van afvalwater

5 juni 2018

Het tweede cahier van 2018 gaat over waterzuivering en de waarde van afvalwater. Hoe wordt afvalwater gezuiverd en welke biologische processen worden daarvoor gebruikt? Hoe kun je afvalwater gebruiken als grondstof? Dit cahier wordt gepubliceerd op 5 juni 2018. Wil je een seintje krijgen als het cahier beschikbaar is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen